Na een borstoperatie

Opnieuw een natuurlijk silhouet

Een borst verliezen is een serieuze dobber, zowel fysiek als mentaal. Maar het maakt je niet minder vrouw. Wij nemen alle tijd om jouw vragen deskundig te beantwoorden, om je opnieuw een natuurlijk silhouet te bezorgen en om zo je zelfvertrouwen een boost te geven.

Lucrèce Potiau is erkend bandagist en helpt al jaren met het deskundig aanpassen van een borstprothese en ondersteunende prothesebeha na een medische ingreep.

Heel wat artsen verwijzen vrouwen naar ons door omdat ze weten dat je bij ons in goede handen bent. Lucrèce woonde uit pure interesse al borstoperaties bij om goed te weten wat je precies doormaakt.

Je kan met al je vragen, twijfels en praktische zorgen bij ons terecht, ook vóór je ingreep.

Zo verloopt het

Voor het vinden van een gepaste borstprothese en prothesebeha maken we de nodige tijd. We werken daarom altijd op afspraak en voorzien minstens een uur. Duurt het passen langer? Geen enkel probleem.

Breng steeds een voorschrift mee van de arts, zodanig dat je een terugbetaling kan ontvangen voor de borstprothese.

Wil je nog een leuke aangepaste beha, bikini of badpak? Vraag je arts een attest voor aangepast lingerie en badmode zodat je dit kan aankopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW.

Stap 1

Je maakt een afspraak. Bel naar 09 225 60 38, stuur een mail of kom langs in de winkel om de afspraak vast te leggen.

Stap 2

Je komt langs in de winkel, eventueel met een vertrouwde vriendin of zus.
Breng je voorschrift mee van de arts.

Stap 3

In de achterste paskamer heb je de nodige privacy. Daar luisteren we naar je noden en pas je onder deskundige begeleiding van Lucrèce of Natasja de gepaste protheses en prothesebeha’s.

Tip: Je kan ook een afspraak maken vóór je de ingreep ondergaat om al je vragen te stellen en uitleg te krijgen over alle opties. We ervaren dat mensen zich rustiger voelen als ze weten wat ze kunnen verwachten.

Lucrèce Potiau is erkend bandagist met RIZIV-nummer